Faciliteter

Gymnastikhallen

Gymnastik- og trampolinhallen bruges mest til idrætsgymnastik for børn og voksne, men også teamgymnastik og tumbling holder til i denne hal.

Hallen er indrettet med de traditionelle redskaber; 12 x 12 gulv, bensvingshest, ringe, hest, paralle barre, reck, forskudt barre og bom.

Der ud over er der også to trampoliner i gulvet samt en tumblingbane.

Motorikhallen

Et bevægelseslandskab for børn

Hallen åbnede i maj 2010. Motorikhallen er den nye hal, hvor det legende barn er i centrum, med masser af muligheder for at udfordre det motoriske. Med trampoliner i gulvet og bløde skumgrave, er der også mulighed for at lave gymnastik. Men med skæve ribber, labyrinter, en hule med gynger, en stor musetrappe og et par brandmandsstænger, er der noget for legebarnet i alle aldre.

Hallen rummer mange spændende og udfordrende steder og benyttes mest til børnehold, parkourhold samt teamgymnastik. På lørdage er der ingen faste arrangementer i hallen, så der er rig mulighed for at booke hallen og komme op af sofaen og lave noget anderledes.

Vision og målsætning

Målet er at etablere unikke idrætsfaciliteter med spændende udfordringer til udvikling af børns gymnastiske og motoriske færdigheder.
Visionen for den nye Gymnastik- og motorikhal er at skabe et unikt bevægelseslandskab for børn i alderen 3-10 år. De fleste idrætsfaciliteter er skabt med henblik på voksne og på at opfylde internationale regler for banestørrelser med mere. VIK vil bygge et bevægelseslandskab i børnehøjde, hvor læring af motoriske og gymnastiske grundfærdigheder går hånd i hånd med leg og oplevelser.

Læs mere om idégrundlaget bag motorikhallen her

Ellevangskolen

Jellebakken 17, 8240 Risskov

I Ellevangskolens gymnastiksal har VIK-gymnastik både børne- og voksenhold.