• Gymnastik for alle

Seneste nyt!

VIK takker af for den lidt specielle corona-sæson 2020/2021.

 

Træning for breddehold starter op igen efter sommerferien fra uge
læs mere

Prøvetræning for Idrætsgymnastik Piger og Drenge

Idrætsgymnastik prøvetræning - Piger og Drenge. 

 

Piger:

Her søges pigegymanster i alderen 5-7 år til et hold (Hold 330) der træner mandag kl. 15.30-17.00 og onsdag kl. 16.00-17.30. Holdet er for gymnaster med interesse for at dygtiggøre sig i disciplinerne Gulv, Barre, Bom og Hest. Træningen indeholder basale øvelser og momenter i redskaberne og grundlæggende smidigheds- og styrketræning. Der er en målsætning om motorisk og mental udvikling. Holdet trænes af Linnea Wang og Caroline Henriksen. 
Spørgsmål om holdet kan stille til Charlotte Guldager på mail: guldager2211@gmail.com 

 

Drenge:

Her søges drengegymnaster i alderen 5-8 år til et hold (Hold 420). Holdet er for gymnaster med interesse for at dygtiggøre sig i disciplinerne Gulv, Bensving, Ringe, Hest, Barre og Reck. Træningen indeholder basale øvelser og momenter i redskaberne og grundlæggende smidigheds- og styrketræning. Der er en målsætning om motorisk og mental udvikling. Holdet trænes af Kasper Rydberg og Rasmus Vorup. Spørgsmål om holdet kan stilles til Anders Rydberg på mail: anders.v.rydberg@hotmail.com

 

Der er prøvetræning i idrætsgymnastik for både piger og drenge torsdag d. 6 august og tirsdag d. 11 august - begge dage kl. 16.00-17.30 i Springcenter Aarhus, Hvidkildevej 11. Afhængig af søgningen til holdene kan udtagelse komme på tale. Træningen forventes at begynde umiddelbart efter prøvetræningerne. Mere infor følger herom. 

 

Man er velkommen til at deltage i begge prøvetræninger eller komme en af gangene. 


Er man interesseret i prøvetræningen kan man tilmelde sig hold 99:

http://medlemmer.vik-gymnastik.dk/memberentry.asp?mode=&WebShowCompanyID=5&

 

Obs: Lav KUN tilmeldingen. Der skal ikke åbnes betalingsvindue og gennemføres en betaling på 0,70 kr.