• Gymnastik for alle

  • Sæsonstart uge 36

Seneste nyt!

Kære alle medlemmer af VIK gymnastik.

 

Se nyhed ang. online generalforsamling + link.

VIK gymnastik indkalder til ordinær
læs mere

Et sørgeligt farvel til tidligere VIK gymnast

Sørgelig meddelelse.

 

Vi må med stor sorg meddele at tidligere VIK gymnast Stig Kjeldsen er afgået ved døden i en trafikulykke d. 24. juni 2020. Han blev kun 24 år gammel. 

Stig var i mange år en fast del af idrætsgymnastikken i VIK og en vigtig brik i flere års elitedivisionssejre. Han vandt, som blot 17-årig, de danske seniormesterskaber i favoritdisciplinen øvelser på gulv i 2013. Han deltog som ungdomsgymnast ved Gymnasiaden i Brasilia, Brasilien og ved junioreuropamesterskaberne i Montpellier, Frankrig i 2012, samt i 2014 i Sofia, Bulgarien. I 2014 slog han for alvor igennem internationalt med titlen som nordeuropæisk mester i spring-over-hest samt ved at hjælpe de danske herrer til deres første holdguld ved NECh i Greve. Samme år deltog Stig ved verdensmesterskaberne i Nanning, Kina, hvor han var med til at sikre gode resultater, specielt i øvelser på gulv. Dette blev udført med stor sværhedsgrad og et slutresultat på 14.266, som er et niveau kun få har matchet før og siden. 

Stig afsluttede sin karriere som aktiv landsholdsgymnast efter deltagelse ved EM i 2016 i Bern, Schweiz. Efterfølgende kom han fortsat i hallen af og til og holdt kontakten med flere af drengene.

 

Stig var en excentrisk og god dreng. Han brændte for det han lavede, om det var i hallen eller i værkstedet. Han spredte glæde og gåpåmod omkring sig og vil altid have en helt særlig plads i VIK. Han vil blive savnet af os, der var så heldige at have tid med ham i og udenfor gymnastikken. 

 

Vores tanker går til hans familie og efterladte.

 

Æret være hans minde. 

 

 

På billedet ses Stig yderst til venstre. Det er taget til NECh i 2014.