• Gymnastik for alle

  • Sæsonstart uge 36

Seneste nyt!

Idrætsgymnastik prøvetræning - Piger og Drenge. 

 

Piger:

Her søges pigegymanster i alderen 5-7 år til et hold (Hold 330)
læs mere

Danske medaljer til VIK IG + fire VIK'er til EM

Flotte medaljer til U14 CUP, U16 og Junior DM.
4 VIK gymnaster afsted til EM i Polen.

 

U14 CUP, U16 og Junior DM:
8 VIK gymnaster var i weekenden i ilden til U14 CUP, samt de Danske mesterskaber for U16 og Juniorer, i Greve. 
Det blev i U14 gruppen til nogle fine placeringer, med en sølvmedalje til Mads Christian Trier Dehle, en bronze til Anton Emil Kjørup og en flot 4. plads til Oliver Leicht. VIK drengene blandede sig dermed helt i toppen til denne konkurrence. 
For U16 havde VIK Andreas Villads Pahuus Lassen på gulvet, men desværre kunne det ikke række til de høje placeringer, da han valgte ikke at konkurrere i alle 6 discipliner. 
For vores Junior drenge, brillierede Sofus Møllgaard og kunne efter konkurrencen kalde sig dansk junior mester i 6 kamp, mens han ligeledes erobrede to top placeringer i både Barre og Reck. Holger Rosenberg Lindequist var ligeledes på gulvet og efter en stabil øvelse, på nettop gulvet, kunne han kalde sig danske mester på gulv. Sidste mand i ilden var Conrad Bremer Obling der præsterede en flot bronze medalje i spring over hest. 

 

Tillykke til alle drengene herfra!

 

Europamesterskaberne i Idrætsgymnastik:
Mens drengen var i fuld gang i Greve, drog fire af VIK's Seniorer samtidig afsted mod Szczecin, Poland og de Europæiske mesterskaber i Idrætsgymnastik. Det er de selvsamme gymnaster, som der til de danske senior mesterskaber i marts måned, præsterede nogle flotte top placeringer. De fire gymnaster er følgende:
MIG:
João Marcus Fulgsig - regerende dansk mester i mændenes 6 kamp.
Rasmus Vorup - bronzemedalje tager ved de danske senior mesterskaber. 
KIG:
Victoria Gilberg - regerende dansk mester i kvindernes 4 kamp.Linnea Højer Wang - Sølvmedalje tager ved danske senior mesterskaber. 

Det bliver rigtig spændende at følge de fire gymnaster over de næste dage. Mændenes kvalifikation finder sted d. 10.04.2019, mens kvindernes er den 11.04.2019. 

 

Stort held og lykke herfra!